Alueelta, Palveluhakemisto, Uutisia Hämeestä

Aktivoi yrityksesi hallitustyöskentelyä

Hämeen kauppakamari ja Hämeen Hallituspartnerit haluavat kehittää ja edistää Kanta- ja Päijät-Hämeessä toimivien yritysten hallitustyöskentelyä. Joillakin yrityksistä ei ole toimivaa hallitusta lainkaan tai rutinoitunut hallitustyöskentely ei vastaa yritystoiminnan kehittämistarpeisiin.
Päivi Pulkki
Paula Ahokanto
FacebookTwitterLinkedInEmail

Hämeen kauppakamari järjestää hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen soveltuvia Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kursseja keväisin ja syksyisin. Lisäksi Hallituspartnerit järjestää hallitustyöskentelyn aktivointitilaisuuksia Hämeenlinnassa ja Lahdessa tämän syksyn aikana.

Monilla yrityksillä on meneillään sukupolven- tai omistajanvaihdos, uutta kasvua haetaan vientimarkkinoilta tai liiketoimintaa pyritään muulla tavoin uudistamaan. Hämeen Hallituspartnereiden puheenjohtaja Matti Kuvaja toivoo yrityksiltä positiivista kehittämisvirettä, jotta hallitustyöskentelyyn saadaan yrityksiä tukevaa toimintaa.

”Nopein tapa saada yritykset kasvuun on aktiivinen tulevaisuusorientoituminen ja ulkopuolisten hallitusammattilaisten sekä asiantuntijoiden hyödyntäminen yritysten hallituksissa”, korostaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

”Hallituspartnerit välittävät hallitusammattilaisia yrityksiin. Uudet hallitusjäsenet tuovat kontakteja ja näkemystä yritystoimintaan”, toteaa Kuvaja.

Hämeen Hallituspartnerit edistää hyvää, ammattimaista ja eettisesti korkeatasoista yritysten hallitustyöskentelyä ensisijaisesti suomalaisissa ja Kanta- ja Päijät-Hämeessä toimivissa yrityksissä sekä kehittää jäsentensä ammattitaitoa yritysten hallitusten jäseninä.

Hämeen Hallituspartnerit järjestää aktivointitilaisuudet Lahdessa 15.10. ja 19.11. Lisätietoja tilaisuuksista: sihteeri Tuire Puolakka, tuire.puolakka(at)prosito.fi tai p. 050 597 1989.

Hämeen kauppakamarin HHJ-kursseista lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, paula.ahokanto(at)hamechamber.fi tai p. 040 455 5617.