Alueelta, Uutisia Hämeestä

Hämeen alueen johtaja, vaikuta tulevaisuuden tekijöihin ja anna nuorelle mahdollisuus tutustua johtamistyöhön

Kauppakamarien, nuorkauppakamarien ja YES-verkoston Tuhat nuorta johtajaa -kampanjassa nuori osallistuu johtajan todelliseen työpäivään ja hänellä on mahdollisuus seurata johtajan arkea. Kampanja polkaistiin käyntiin viime viikolla useilla eri paikkakunnilla ja mukana oli 150 johtaja-opiskelijaparia.
FacebookTwitterLinkedInEmail

Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen. Johtajalla on puolestaan mahdollisuus haastaa itsensä sekä antaa nuorelle arvokas kokemus, millaisia johtajuuden taitoja työelämässä tarvitaan.

Hämeessä johtaja-opiskelija -työpäivä toteutetaan syksyllä, jolloin kampanja huipentuu myös valtakunnallisesti täyteen toteutukseen. Hämeen alueella tavoitteena on saada 100 johtaja-opiskelijaparia, jolla kerrytetään valtakunnallisen kampanjan tuhannen osallistujan tavoitetta.

Hämeen kauppakamari ja alueen Nuorkauppakamarit kutsuvat mukaan kaikki johto- ja esimiestehtävissä tai projektien vetovastuussa toimivat henkilöt tarjoamaan nuorille mahdollisuuden kokea päivä johtajana.

Hämeessä syksyn Tuhat nuorta johtajaa -kampanja on viikolla 46 (13.-17.11.2017).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://1000nuortajohtajaa.fi/