Alueelta, Uutisia Hämeestä

Tule hakemaan BUUSTIa yrityksesi kasvuun ja vientiin 21.11.

FacebookTwitterLinkedInEmail

Kasvupolulle -aamupäivässä Sibeliustalossa ti 21.11. klo 9.00-10.30 saat rautaisannoksen tietoa Lahden Seudun Kehitys LADECin, Päijät-Hämeen Yrittäjien ja julkisten rahoittajien ELY-keskuksen, Finpron, Tekesin ja Finnveran kasvua tukevista palveluista. Tilaisuudessa saat kuulla myös ELY:n uusista rahoituslinjauksista – jatkossa investointirahaa myös kotimaan markkinoilla kasvaville yrityksille.

Menestyksekkäästi maailmalla –iltapäivässä Sibeliustalossa ti 21.11. klo 12.30-15.30 vastauksia ulkomaankaupan kysymyksiin ja viennin rahoituksen asiantuntijat tavattavissa infoständeillä. 

Jos vientiä tukevat palvelut ja verkostoitumismahdollisuudet kiinnostavat, BUUSTIa kasvuun ja vientiin -tapahtuma tarjoaa monipuolista tietoa ja arvokkaita kontakteja. Iltapäivän Menestyksekkäästi maailmalla -osuudesta saat vastauksia ulkomaankauppaa koskeviin kysymyksiin ja kuulet vientiä tukevista palveluista Suomessa ja ulkomailla. Kansainvälistymispalveluja tarjoavat toimijat ovat iltapäivän aikana tavattavissa myös omilla infoständeillään. 

Tutustu tapahtuman ohjelmaan. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestävät Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Hämeen ELY-keskus, Finnvera ja Hämeen Kauppakamari.

Lisätietoja: Johanna Veikkolainen, 044 704 3742, johanna.veikkolainen@ladec.fi

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumiin heti tämän linkin kautta!

Kommentoi