Hyvä uutinen, Kamarikuulumisia ja onniteltavia, Uutisia Hämeestä

Forssan Yrityskehitykselle Vuoden Businessvaikuttaja -palkinto

Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen palkittiin Vuoden Businessvaikuttaja -palkinnolla Business Treffit -tapahtumassa perjantaina 2.11.2018 Forssan Scandicissa. Palkinnon myönsi Forssan Seudun Nuorkauppakamari ja sen ideana on nostaa esille positiivisia, seudun hyväksi toimivia henkilöitä.
Johanna Talikainen
Forssan Yrityskehitys Oy
FacebookTwitterLinkedInEmail

Nuorkauppakamarin mukaan Jokinen on taitava verkostoituja, joka on ottanut ennakkoluulottomasti uuden tehtävän vastaan. Valintaperusteluissa todetaan, että Maria Jokinen on seudun yrityselämän kokoava voima.

Jokinen kertoo ottavansa palkinnon ilolla vastaan, sillä se on osoitus siitä, että asioita on tehty oikein. Maria Jokinen aloitti Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtajana vuoden 2018 alussa.

”Lähdin uuteen tehtävään hyvin tuloshakuisesti. Tavoitteenani oli, että meillä on huomattava määrä yrityskohtaamisia vuodessa. Nyt lokakuuhun mennessä olemme lähes kolminkertaistaneet nämä luvut edelliseen vuoteen verrattuna”, Jokinen sanoo.

”Palkinto kuuluu yhtä lailla yrityksen hallitukselle kuin myös koko henkilökunnalle. Hallituksella on ollut selkeä näkemys siitä, että muutosta tarvitaan ja miten yritystä kehitetään. Henkilökunta on lähtenyt mahtavan avoimesti mukaan muutokseen. Koko kaupunki ja seutukunta ovat ottaneet minut omakseen ja yhteinen tahto ja päämäärä auttavat tekemään tuloksia.”

Yhteisen tavoitteen eteen tekeminen näkyy.

Forssan Yrityskehitys kysyy jokaisen kohtaamisen jälkeen asiakkaan tyytyväisyyttä saamaansa palveluun. Kyselyn mukaan 100 prosenttia vastaajista kertoo palvelun olleen erinomaista ja saaneensa oman asiansa hoidettua. Vastanneista 95 prosenttia on sitä mieltä, että tapaaminen on vastannut odotuksia ja jokainen on valmis myös suosittelemaan palveluita kollegoilleen.

Enemmän näkyvyyttä

Henkilökohtaisten yritystapaamisen lisäksi Forssan Yrityskehityksessä on järjestetty suuri määrä erilaisia tapahtumia, joissa on panostettu innostavien asiantuntijoiden puheisiin. Joka kuukausi yli sata henkilöä on osallistunut Yrityskehityksen tapahtumiin.

”Aktiivisuus ja aito tekeminen on kasvattavat myös näkyvyyttä. Muun muassa vierailijoiden määrä on kolminkertaistunut nettisivuillamme. Myös meille tärkeä medianäkyvyys on lisääntynyt valtavasti. Meidät mainitaan medioissa vähintään kaksi kertaa jokaisen kuun arkipäivänä, kun aikaisemmin se oli muutama kerta kuukaudessa”, toteaa Jokinen.

Forssan Yrityskehitys teki yhdessä henkilökunnan kanssa uuden strategian vuoden alussa. Strategia hitsasi tekijät yhteen, mikä auttaa päivittäisessä työssä.

”Vuoden Businessvaikuttaja -palkinto on omiaan lisäämään Forssan Yrityskehityksen näkyvyyttä sekä edistämään koko kaupunkiseutumme positiivista energiaa. Tehtävänämme on paitsi neuvoa ja sparrata yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa, niin myös innostaa ja toimia esimerkkinä.