Teema

Kauppakamari 100 vuotta – Testaa tietosi yrityksistä Yritykset Suomen rakentajina -sivustolla

Yritykset ovat rakentaneet Suomea 100 vuotta ja ylikin. Yritykset luovat työpaikkoja ja verotuloja sekä kehittävät ratkaisuja niin arkipäivän tarpeisiin kuin globaaleihin ongelmiin. Kuinka paljon sinä tiedät yrityksistä? Testaa tietosi ja tutustu yritysten yhteiskunnalliseen merkitykseen liittyviin faktoihin.
FacebookTwitterLinkedInEmail

Kauppakamarit ovat julkaisseet Yritykset Suomen rakentajina -sivuston osana Kauppakamarien satavuotisjuhlaa. Kampanjan tavoitteena on tehdä näkyväksi yritysten merkitystä suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentajina ja ylläpitäjinä. Uusia visailuja eri teemoista julkaistaan joka viikko kesän loppuun saakka.

“Teemat kattavat yritysten roolin viennistä työllistämiseen ja kansainvälisyydestä innovaatioihin. Faktat ovat omiaan havainnollistamaan, mitä kaikkea yritykset yhteiskunnassamme tekevät”, Keskuskauppakamarin johtaja Johanna Sipola kertoo.

Visailuihin liittyvät faktat kerätään kuvina ja graafeina sivustolle kolmeen eri kategoriaan: työ, talous ja yritykset ongelmien ratkaisijoina. Ne jäävät saitille talteen myös myöhemmin tutustuttavaksi.

Testaa tietosi ja haasta myös kaverisi: http://yrityksetsuomenrakentajina.fi/visat/

Kommentoi