Hyvä uutinen, Teema, Uutisia Hämeestä

Lunawood voitti Kasvu Openin Start again -sarjan

Kasvu Open -kauden 2019 voittajayritykset ovat lahtelainen Lunawood Oy ja helsinkiläinen Dolea Oy. Voittajat valittiin Kasvu Open Karnevaalissa 24.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa.
KasvuOpen
Lunawood
FacebookTwitterLinkedInEmail

Lunawood jalostaa skandinaavista sahatavaraa lämpökäsitellyksi puutuotteeksi ja myy sitä globaalille markkinalle kannattavasti. Yrityksen missio on tuoda Pohjoismainen luonto lähemmäs urbaania kaupunki-ihmistä.

– Tiimin kasvuhalu on ilmeinen. Suomalaisen raaka-aineen jalostusastetta on nostettu merkittävästi, ja yritys saanut high-end -segmentissä vahvan aseman. Kasvun kulmakerroin on saatu uudelle tasolle, kommentoi tuomaristo.

Dolea Oy voitti Startup-yritysten sarjan

Dolea valmistaa ja myy kansainvälisillä markkinoilla uudentyyppisiä, patentoidun kestävän kehityksen mukaisia Dolea-juomapillejä.

– Globaalin megatrendin harjalla ratsastava suomalainen innovaatio, jolla on vakuuttavan kasvusuunnitelman lisäksi vahva kaupallinen näyttö ja massiiviset markkinat, kommentoi tuomaristo. 

Kasvu Open -kauden 2019 TOP10-finalistikärjen muodostivat: Lunawood Lahdesta, Enexus Vantaalta, Tasoitetalo Jyväskylästä, Arctic Machine Iisvedeltä, Dolea Helsingistä, Arter Helsingistä, Monidor Oulusta, Spindrive Joutsenosta, Arcteq Relays Vaasasta ja GasSol Haminasta.

Tuomaristoon kuuluivat: tuomariston puheenjohtaja Lennu Keinänen (Flashnode Oy), Jaakko Salminen (Grannenfelt Finance Oy), Anssi Lehikoinen (Rocsole Oy), Juho Risku (Butterfly Ventures Oy), Risto Jämsen (Makua Oy) ja Otto Lindstedt (Finnvera).

Kommentoi