Kamarikuulumisia ja onniteltavia

Kiitos palautteestanne – Ruusut ja risut otettu vastaan!

Hämeen kauppakamarin uusi verkkolehti on kuukaudessa kerännyt 658 lukijaa. Palautekyselyn perusteella verkkolehti sai niin ruusuja kuin pari risuakin.
FacebookTwitterLinkedInEmail

Palautteissa oli hyviä kehitysehdotuksia ja niitä saa toki lähettää lisää jatkossakin!

Juttuja kannattaa myös kommentoida ja aloittaa keskustelu. Helppoa on myös jakaa artikkeli sosiaalisen median kanaviin sekä lähettää sähköpostissa linkki kollegalle tai kaverille.

299 euron arvoisen koulutus-lahjakortin voitti Sirpa Kinnunen, Jouco Oy.

Hämeen kauppakamari kiittää palautteista ja kehittää viestintää edelleen, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin jäseniä.

Tilaa sähköposti-ilmoitus uusista artikkeleista.

Poimintoja palautteista

  • Verkkolehti on hyvä! Loistava uudistus. Se on selkä ja helposti luettava. Raikas! Onneksi olkoon Hämeen kauppakamari!
  • Hyvältä näyttää. Tässä tietotulvassa kaipaisin ehkä helpompaa ja nopeampaa tapaa poimia kiinnostavimmat jutut luettavaksi. Voisivatko aiheet olla pienemmissä ruuduissa, jotta ne kaikki mahtuisivat yhdelle näytölle? Tällöin voisin availla ne valmiiksi välilehtiin ja lukea järjestyksessä?
  • Luin Jussi Eerikäisen blogin, työvoimaministerin jutun, vuoden yrittäjä 2015 kiinnosti, koska samassa kuvassa oli myös maailman paras Mika Häkkinen. Katselin myös hakemuslomaketta naismentorointiin.
  • Nykyisessä viestien virrassa kaipaisin noihin otsikkoteksteihin jotain haastavaa tai innostavaa, jotain joka antaisi syyn lukea juttua. Esim. “Mad Professor Amplification Ltd:n 10 v. Yrityksen tulevaisuuden kasvuodotukset tulee isoista maista.” Tuo 10 v. jälkeinen teksti jos sisältäisi jonkin opin, vinkin tai idean, niin teksti tulisi luettua. Nyt tekstit ovat niin “turvallisia”, että syvemmällä mahdollisesti olevat helmet jää löytämättä. Sinänsä lehden visuaalinen ilme on selkeä ja nopeasti katsottu.
  • Hyvältä ja selkeältä vaikuttaa! Tietysti sisällöt luovat kiinnostavuuden.
  • Tämä on nopea media pysyä kärryillä alueen tapahtumista, hyvä uudistus.