Kamarikuulumisia ja onniteltavia, Uutisia Hämeestä

Kultaiset elämäntyömerkit Hämeenlinnan seudun elinkeinoelämän vaikuttajille

FacebookTwitterLinkedInEmail

Hämeen kauppakamari päätti huomioida Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä kolme Hämeenlinnan seudulla toimivaa elinkeinoelämän vaikuttajaa tunnustuksena ansiokkaasta työstä maamme elinkeinoelämän hyväksi:

Johtaja, Laatu ja laadun kehitys, Arto Engbom, Konecranes Oyj
Apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo, Hämeenlinnan kaupunki
Toimitusjohtaja Markku Virtanen, Voglia Oy

“Keskuskauppakamarin myöntämät kultaiset elämäntyömerkit ovat merkittävä kunnianosoitus aktiivisille elinkenoelämän toimijoille. Päätöidensä ohella kaikki nyt huomionosoituksen saaneet ovat toimineet Hämeen kauppakamarin erilaisissa luottamustehtävissä. Toiminnallaan he ovat edistäneet koko Hämeen ja Hämeenlinnan seudun elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Huomionarvoista on myös, että tällä kertaa elämätyömerkin saajat edustavat erilaisia tahoja: teollisuutta, palveluita ja julkista sektoria. Tämä osoittaa kauppakamarin edustavan laajasti alueemme eri toimijoita ja myös etujen yhteneväisyyttä talouden eri sektoreilla”, painotti Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Tapani Kiiski.

Arto Engbom piti merkin saajien puolesta kiitospuheen siteeraten Konsta Pylkkästä Veikko Huovisen kirjasta Havukka-ahon ajattelija:

”Usein etsimme ajatuksia toimintojemme kehittämiseen maailmalta ja se on hyvä asia. Erityisesti näin Suomi 100 -juhlavuonna haluan palauttaa mieliimme, että meillä on omassa kulttuurissamme Suomessa myös erittäin hyviä ajatuksia toiminnan suunnitteluun.

Moni meistä on tehnyt ensivuoden suunnitelmia ja budjetteja, mihin liittyen haluan jakaa kanssanne erään suomalaisen pohdiskelijan ajatukset. Tämä tuli vastaani joskus nuorena insinöörinä ja olen vuosien varrella aina silloin tällöin palannut tähän ja vieläkin se on minusta hyvin ajankohtainen. Eli pieni lainaus Konsta Pylkkäseltä Veikko Huovisen kirjasta Havukka-ahon ajattelija aiheesta suunnitelmallisuus:

Se on sitä, että asiat harkitaan etukäteen
ja kuvitellaan tapaus sikseenkin elävästi,
että kun se kerran tapahtuu, on reitit selvät. 

Tätä lajia on harvalle suotu.
Jolla sitä on, niin pitäkööt hyvänään! 

Mutta tässä lajissa on kaksi pahaa vikaa;
asia jää huvikseen tapahtumatta tai
se tapahtuu eri tavalla. 

Joka arvaa ottaa nämäkin huomioon,
sille on maailmanranta kevyt kiertää.

Haluan toivottaa kaikille menestystä toimissanne ja esittää lämpimät kiitokset tästä huomionosoituksesta meidän kaikkien puolesta Hämeen kauppakamarille ja sen henkilökunnalle.”

Elämäntyömerkit luovutettiin Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa Hämeenlinnassa torstaina 23.11.2017.

Kommentoi