Kamarikuulumisia ja onniteltavia

”Pomon parhaat ratkaisut” -käsikirjan voittaja arvottu

Arvoimme Hämeen kauppakamarin verkkolehden postituslistalle liittyneiden kesken ”Pomon parhaat ratkaisut” – Valmentavan käsikirjan tiukkoihin tilanteisiin.
FacebookTwitterLinkedInEmail

Arvonnan voitti Juhani Saario, Tec Advance Oy. 

Pomon parhaat ratkaisut -kirja tarjoaa ratkaisut kiperiin johtamistilanteisiin helposti ja konkreettisesti! 

Hämeen kauppakamari onnittelee voittajaa!

Toivotamme lukijoillemme hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2017!

”Pomon parhaat ratkaisut” – Valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin

Jos kaikki Suomen pomot päättäisivät ryhtyä hyviksi pomoiksi myös tiukoissa tilanteissa, saataisiin Suomi nousuun heti. Kyse on useimmiten tahdosta ja viitsimisestä.

Pomoilta kaivataan nyt rohkeutta: kannattaa luottaa omaan kehittymiskykyynsä ja siihen, että työntekijöissä on paljon enemmän potentiaalia kuin mikä päälle näkyy.

Johtamisessa kehittyminen helpottuu, kun saa kiinni valmentavasta, ratkaisukeskeisestä ja myönteisestä johtamisotteesta. Monimutkaisia teorioita ei tarvita.

Esimies kohtaa lähes viikoittain tiukkoja tilanteita, joissa saa olla tarkkana, ettei kuppi mene nurin. Pomon parhaat ratkaisut – Valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin tarjoaa esimiehille oivalluttavia kysymyksiä ja konkreettisia työkaluja. Se ei neuvo, vaan valmentaa oman ajattelun johtamiseen, antaa vinkkejä valmentavan johtamisotteen käyttöön eri tilanteissa ja kertoo esimerkkejä todellisesta elämästä.

Kirjan avulla pomot voivat haastaa itsensä ja löytää omiin, ajankohtaisiin tilanteisiinsa sopivia uudenlaisia ratkaisuja. Kirja vahvistaa ratkaisukeskeistä, valmentavaa johtamisotetta.

Lähde: kauppakamarikauppa.fi