Alueelta, Kamarikuulumisia ja onniteltavia, Uutisia Hämeestä

Uusia hallitusammattilaisia Hämeeseen

Yrityksen hallitustyöskentelyn osaamista mittaavaan HHJ-tutkintopäivään osallistui marraskuussa 296 henkilöä, joista 277 läpäisi kokeen. ”Hämeen kauppakamarin alueelta HHJ-tutkinnon läpäisi 13 henkilöä, joista seitsemän on Lahdesta, kolme Hämeenlinnasta ja yksi henkilö Asikkalasta, Hartolasta sekä Heinolasta”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.
K2HAMViestintä
Tampereen kauppakamari
FacebookTwitterLinkedInEmail

Hämeen kauppakamari onnittelee tutkinnon suorittaneita.

HHJ-tutkinnon suorittaneet Hämeen kauppakamarin alueella:

Talouspäällikkö Riitta Borgman, MRB Holding Oy, Lahti
Toimitusjohtaja Tera Heinonen, Hartola Golf Oy, Hartola
Energiainsinööri Eero Kaartokallio, Lahti Energia Oy, Lahti
Hallituksen vpj. Kari Kaistinen, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Hämeenlinna
Talousasiamies Aki Karppinen, Balanco Accounting Oy, Lahti
Toimitusjohtaja Miikka Kivistö, Penope Oy, Lahti
Hallituksen jäsen Petri Mehto, Weckman Steel Oy, Heinola
Toimitusjohtaja Pasi Pasanen, Adpro Oy, Lahti
KHT Jukka Peltola, Asikkala
Hallituksen jäsen Mirja Piiroinen, Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy, Hämeenlinna
Lehtori Sari Suominen, Lahden ammattikorkeakoulu Oy, Lahti
Hallituksen puheenjohtaja Ville Tirkkonen, Lahden Aluetaksi Oy, Lahti
Toimitusjohtaja Tuukka Tuomala, Hämeenlinnan Asunnot Oy, Hämeenlinna

HHJ-tutkinnon suorittanut Adpro Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pasanen suosittelee HHJ-koulutusta ja -tutkintoa erityisesti uusien yhtiöiden, perheyhtiöiden osakkaille sekä hallituksen jäsenille ja julkisen sektorin osakeyhtiöiden hallituksen jäsenille.

”HHJ-tutkinto auttaa ymmärtämään hallitustyön todellisen merkityksen yritykselle ja osakeyhtiölain asettamat velvoitteet hallituksen toiminnalle. Koulutuksen aikana yrityksemme hallitustyöskentelyyn tuli uutta ryhtiä ja olemme pystyneet kehittämään hallituksen työskentelytapaa ammattimaisemmaksi”, Pasanen kertoo.

”Ajankohtaista yhteiskunnallista menoa ja vastakkainasettelua seuratessa on hyvä tarkistaa henkilökohtaiset periaatteet hallitustyöskentelyssä. HHJ-kurssi toimii tässä erinomaisena alustana sekä julkisten että yksityisten organisaatioiden hallitustyössä”, toteaa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksen varapuheenjohtaja Kari Kaistinen.

HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä. Tutkinnon suorittaneita on Suomessa tällä hetkellä 4352. Ennen kuin tutkintoon voi osallistua on suoritettava HHJ-kurssi. Hämeen kauppakamari järjestää seuraavan HHJ-kurssin ensi vuoden alkupuolella Lahdessa.

Tampereen kauppakamari ja Hallituspartnerit ry järjestävät tutkinnon kaksi kertaa vuodessa Tampereella. Seuraava tutkinto järjestetään 21.4.2020 ja siihen ilmoittaudutaan 3.12.2019 – 23.1.2020.