Uutisia Hämeestä

Elinvoimaa Hämeeseen

Hämeenlinnan kaupunki on kuluvan vuoden aikana aktivoitunut Hämeeseen suuntautuvan matkailun vetovoimaisuuden kasvattamiseksi. Budjettivaltuustossa kaupunki hyväksyi enintään 150 000 euron vastinrahan yrityssektorin aktivoituessa matkailun edistämiseen.
Pixabay
FacebookTwitterLinkedInEmail

Matkailualan yrittäjät ovat ottaneen kaupungin haasteen vastaan ja järjestäytyneet tehostaakseen Hämeen matkailutarjonnan myyntiä ja markkinointia.

Aktiivisten matkailualan toimijoiden yksimielisellä päätöksellä hiipuneen Elinvoimaa Hämeenlinnaan ry muutettiin Elinvoimaa Hämeeseen yhdistykseksi. Lisäksi yhdistyksen säännöt muutettiin niin, että toiminta kattaa jatkossa koko Hämeen alueen.

Elinvoimaa Hämeeseen yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Karoliina Frank (Vekka Liikenne / Matin ja Maijan Majatalo) ja varapuheenjohtajaksi Juha-Pekka Tuominen (Hotelli Petäys). Muut hallitukseen valitut ovat Pekka Vihma (Vanajanlinna), Samu Lecenius (Iloranta) ja Ilkka Vaskio (Puuhamaa).

Häme tarvitsee yhteisiä tekoja ja tekijöitä lunastaakseen ansaitsemansa paikan matkailukohteena.

Yhdistyksen tavoitteena on olla ennen kaikkea kasvualusta Hämeen matkailuyrittäjien ja matkailun kasvusta hyötyvien yritysten ja muiden toimijoiden yhteiselle myynnille ja markkinoinnille.

Tavoitteena on lisäksi kasvaa yrittäjien, Hämeen kuntien ja kaupunkien sekä kolmannen sektorin yhteiseksi toimijaksi ja rekrytoida Hämeelle matkailupalveluille myyjä ja markkinoija. Ensimmäisenä haasteena on tarvittavan rahoituksen hankkiminen, jotta varmistetaan kaupungin vastinrahan saaminen Hämeeseen suuntautuvan matkailun kasvun edistämistä.

Häme tarvitsee yhteisiä tekoja ja tekijöitä lunastaakseen ansaitsemansa paikan matkailutarjonnassa. Yhdistys kontaktoi lähiviikkoina Hämeen alueen matkailualan toimijoita, kaupunkeja, kuntia ja yhdistyksiä.

Kommentoi