Alueelta, Uutisia Hämeestä

Kamppailu Hämeen Herruudesta starttaa perjantaina

Pelicans ja HPK kamppailevat tällä sarjakaudella neljännen kerran Hämeen Herruudesta, kun hämäläistä yhteistyötä ja joukkovoimaa vahvistetaan alueen omalla jääkiekkosarjalla. ”Hämeen Herruus saa jatkoa, kun Pelicans ja HPK kohtaavat alkaneella kaudella ensimmäistä kertaa perjantaina 29.11. Lahdessa. Olemme tyytyväisiä, että olemme saaneet yhteistyöhön uusina mukaan Hämeen liiton ja Päijät-Hämeen liiton. Siten myös maakuntaliitot ovat kannustamassa alueemme Liiga-joukkueita”, sanoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.
Päivi Pulkki
FacebookTwitterLinkedInEmail

Kanta- ja päijäthämäläisten halutaan jääkiekko-otteluiden myötä löytävän yhteisen areenan tavata hyvässä kilpailuhengessä, jossa yhdistyy sisukas kannustus joukkueiden puolesta.

HPK:n ja Pelicansin keskinäisten pelien voittaja saa Hämeen kauppakamarin luovuttaman Hämeen Herruus -kiertopalkinnon lisäksi 5 000 euron arvoisen shekin oman juoniorijoukkueen hyväksi.

”Viime kauden sisäisen liigan voittaja oli Pelicans, mutta koko SM-liigan voittaja oli upeasti HPK”, Eerikäinen toteaa.

Hämeen Herruuden mahdollistavat Etelä-Suomen Sanomat, Hämeen liitto, Hämeen Sanomat, Päijät-Hämeen liitto, Osuuskauppa Hämeenmaa ja Hämeen kauppakamari.