Palveluhakemisto, Uutisia Hämeestä

Kehitä osaamista kauppakamarin verkkokoulutuksella

Kauppakamarin koulutuksia on nyt koottu opiskeltavaksi myös verkossa. Uusi helppokäyttöinen KoulutusOnline tarjoaa laajan kokoelman kursseja opiskeltavaksi ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla päätelaitteilla. Verkkokoulutukset täydentävät Hämeen kauppakamarin alueellisesti järjestettäviä koulutuksia.
FacebookTwitterLinkedInEmail

Digitaalisesti toteutetulla koulutuspalvelulla on useita etuja, kun organisaatioissa halutaan kehittää osaamista.

  1. Verkko-oppiminen säästää aikaa ja rahaa. Työnantajan ei tarvitse lähettää työntekijöitä koulutukseen pitkien matkojen päähän vaan oppiminen alkaa heti, kun video käynnistyy. Tarvittaessa yhtä aikaa useassa toimipisteessä ja maassa.
  2. Kulut eivät yllätä. Henkilöstölle kiinteään hintaan hankittu koulutuspalvelu tekee osaamisen kehittämisen kulut näkyviksi. Samalla koulutuskustannusvähennysten hakeminen helpottuu tarkkojen raporttien myötä.
  3. Verkkoympäristö tekee oppimisen näkyväksi. Mitä kursseja on opiskeltu? Kuinka paljon aikaa on käytetty? Mitä tuloksia osaamistesteistä on saatu ja mikä on osaamisen taso? Nämä kaikki tiedot ovat verkkopalvelussa helposti nähtävillä.
  4. Verkkosisältö tehdään asia edellä. Kun matkustaminen ei vie aikaa, koulutuksen ei tarvitse kestää yhtä tai kahta päivää, vaan video kestää täsmälleen niin pitkään kuin sisältö vaatii. Kenties vain puoli tuntia.
  5. Video odottaa ja kertaa. Haluatko palata vaikeaan kohtaan tai jäikö jotain kuulematta? Vai haluatko vain hakea lisää kahvia? Videota voi kelata ja tauottaa joustavasti.
  6. Opiskele milloin ja missä tahansa. Voit katsoa koulutusvideosta pätkän töissä tietokoneella ja jatkaa samasta kohdasta kotimatkalla bussissa, junassa tai kotisohvalla tabletilla. Verkkoyhteys ja nettiselain riittävät.
  7. Paras mahdollinen kuva ja ääni. Laadukkaat studio-olosuhteissa kuvatut koulutusvideot takaavat, että kouluttajan ääni kuuluu aina eikä kenenkään pää ole diojen edessä.

Verkkokursseilla kouluttavat kauppakamarin kokeneet ja erinomaista palautetta saaneet lakimiehet ja asiantuntijat. Säännöllisesti päivitettävä kokoelma sisältää kymmeniä eri mittaisia kursseja.

KoulutusOnlinesta on saatavissa seuraavat kokoelmat: 

Syksyllä videokirjasto täydentyy Talouden kokoelmalla.

Jäsenedun saadaksesi, muista ilmoittaa, että organisaatiosi on Hämeen kauppakamarin jäsen.

KoulutusOnlinella henkilöstön osaamisen kehittäminen ja ylläpitäminen on vaivatonta missä ja milloin vain. Katso vinkit videolta!

Varmista henkilöstösi osaaminen nyt ja tulevaisuudessa – tilaa KoulutusOnline!

Työsuhde-kokoelma alk. 69 € + alv / kk / 1 käyttäjä
ICT-kokoelma alk. 19 € + alv / kk  / 1 käyttäjä
Johtaminen-kokoelma alk. 19 € + alv / kk / 1 käyttäjä

Kyseessä on kestotilaus. Laskutusjakso 6 kuukautta.

Kommentoi