Alueelta, Uutisia Hämeestä

Päivä Johtajana tulee taas – jaa työpäiväsi nuoren kanssa

Lahden ja Forssan alueen johto- ja esimiestehtävissä oleva, vaikuta tulevaisuuden tekijöihin ja anna nuorelle mahdollisuus tutustua johtamistyöhön.
Laura Vepsäläinen
FacebookTwitterLinkedInEmail

Päivä Johtajana -tempauksen tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Lahdessa tempaukseen voivat hakea 15–20-vuotiaat lukiolaiset ja ammattikoululaiset. Forssassa järjestettävään tempaukseen voivat hakea 15–24-vuotiaat, jotka opiskelevat lukiossa, ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa.

Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen. Johtajalla on puolestaan mahdollisuus haastaa itsensä ja antaa nuorelle arvokas kokemus siitä, millaisia johtajuuden taitoja työelämässä tarvitaan. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Lahtelainen markkinointi- ja mainostoimisto Adpron toimitusjohtaja Pasi Pasanen on ollut Päivä Johtajana -tempauksissa mukana. Pasin mukaan on hyvä, että järjestetään oppilaitosten ja Nuorkauppakamarin toimesta nuorille mahdollisuus tutustua teoriaopintojen ohessa työelämään ja johtajan todelliseen arkeen.

Päivä Johtajana -tempauksia on järjestetty vuodesta 2013. Tempauksien käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset Nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea. Vuosittain tempauksia järjestetään useilla kymmenillä paikkakunnilla. Tempauksien teemaviikkoa vietetään vuonna 2020 viikolla 44.

Lahden Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1957 ja on Suomen kolmanneksi vanhin kamari. Forssan Seudun Nuorkauppakamari on hieman nuorempi ja se on perustettu vuonna 1968. Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille tarkoitettu kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa.

Lahti
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Laura Vepsäläinen
Lahden Nuorkauppakamari
laura.vepsalainen@jci.fi
p. 040 668 2587

Forssa
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Eero Hirvikoski
Forssan Nuorkauppakamari
eero.hirvikoski@jci.fi

Kommentoi