Palveluhakemisto, Uutisia Hämeestä

Hämeenlinnan TEKIJÄ-tapahtuma uudistuu!

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma Tekijä2019 järjestetään tänä vuonna Visamäessä Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa torstaina 24.1.2019 klo 9.15-16.00.
FacebookTwitterLinkedInEmail

Uudistettu tapahtuma pitää sisällään monipuolista ohjelmaa korkeakoulukeskuksen tiloissa koko tapahtumapäivän ajan. Ohjelma on jaettu aamupäivään klo 9.15-11.30 ja iltapäivään klo 12.30-16.00. Aamupäivän ohjelma kohdistuu pääasiassa peruskoulun 8.-9.-luokkalaisille ja iltapäivän ohjelma on suunnattu toisen asteen- ja HAMKin opiskelijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta, yrittäjyydestä, työnhausta ja -tekemisestä.

Yrityksillä on mahdollisuus osallistua tulevaisuuden osaajien tapahtumaan koko päivän ajan tai halutessaan yritys voi valita osallistuuko aamu- tai iltapäivään. Tapahtumassa yritys saa näkyvyyttä ständillä ja sosiaalisen median kanavissa. Yrityksillä on mahdollisuus tulla paikalle kertomaan tulevaisuuden osaajille omasta toiminnastaan ja keskustelemaan esimerkiksi opinnäytetöistä ja työharjoittelusta. Lisäksi yritys voi tarjota ensi vuodeksi kesätöitä tai löytää mahdollisesti juuri se osaaja töihin, jota tarvitsee. Paikalla on kesätyöpaikkoja varten myös ilmoitustaulu, jossa yritys voi ilmoittaa työpaikoistaan ja tehdä tapahtumapaikalla rekryhaastatteluja. Tämä mahdollisuuksien päivä tarjoaa paljon yrityksille kuin myös tulevaisuuden osaajille.

Päivän aikana korkeakoulukeskuksen auditorioissa pidetään mielenkiintoisia alustuksia ja paneelikeskusteluja. Mikäli yritys haluaa puheenvuoron auditorioon, voi siitä kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan ja tapahtuman etenemistä voi seurata Tekijä -opinto- ja rekrytapahtuman Facebook-sivuilta.

Ständipaikan hinta on 70 euroa + alv. Hinta sisältää myös esittelyn some-kanavissa ja tapahtumassa paikan päällä. Ständeinä toimivat ostoskärryt, mutta yritys voi tuoda myös oman ständipöydän. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa oman ständipöydän mitat.

Tapahtuma järjestetään nyt jo kuudennen kerran ja paikalle odotetaan noin 1 500 osallistujaa. Opiskelijoita osallistuu muun muassa peruskouluista, lukioista, HAMKista, Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta ja Kiipulasta. Lisäksi paikalle saapuu monia työnhakijoita sekä opiskelusta ja työn tekemisestä kiinnostuneita henkilöitä.

Tekijä-tapahtuma yhdistää opinto- ja rekrymessut. Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan ja solmimaan mahdollisia kontakteja. Tapahtuma kokoaa paikalle myös toimijoita, jotka tarjoavat tietoa erilaisista työllistämisvaihtoehdoista sekä yrittäjyydestä ja välittävät tietoa rekrytoinnista.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 10.1.2019 tästä linkistä.  

Lisätietoja:

Mirja Ojantausta, Hämeen kauppakamari, p. 044 329 6654 tai mirja.ojantausta@hamechamber.fi

Katariina Pitkämäki, Hämeen ammattikorkeakoulu, p. 040 590 1551 tai toimistohml@hamechamber.fi

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hämeen kauppakamari, HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Kiipula, Hämeen TE-toimisto, EURES ja Linnan Kehitys Oy.

Kommentoi