Tietoja ja taitoja, Uutisia Hämeestä

Kasva ja kansainvälisty! -tapahtuma 22.3.

Tapahtuma kokoaa jälleen yhteen kansainvälistymisestä ja kasvusta kiinnostuneet yritykset sekä kansainvälistymispalveluja tarjoavat toimijat Hämeenlinnan Verkatehtaalle. Tapahtuma koostuu rahoitustyöpajasta, DesignUp -työpajasta, seminaarista ratkaisutoreineen ja illan Viiniä ja vinkkejä -tilaisuudessa.
FacebookTwitterLinkedInEmail

Päivän ohjelma

klo 8.30-10.00 Rahoitustyöpaja
Rahoitustyöpajassa julkiset ja yksityiset toimijat esittelevät rahoitusinstrumenttejaan. Työpajassa on tarjolla monipuolista tietoa eri rahoituksista ja mahdollisuus keskustella rahoittajatahojen kanssa. Paja on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka ovat kehittämässä ja kasvattamassa liiketoimintaansa.
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/rahoitus220318

klo 10.00-11.30 DesignUp -työpaja: Liiketoiminnan kehittäminen palvelumuotoilun menetelmillä
Yritys voi toiminnallaan luoda asiakkaalle arvoa 30 eri tavalla. Työpajassa yritykset voivat tutustua palvelumuotoilun menetelmiin kehittäen omia tuotteitaan.
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/startup220318

Klo 12.30-16.00 KASVA JA KANSAINVÄLISTY! -seminaari
Seminaarin puhujina muun muassa palkittu start up-yritys Sulapac Oy, Hämeenlinnan ylpeys Soda Shop Design Oy ja maailmaa valloittava Kyrö Distillery. Tilaisuuden yhteydessä jaetaan maakunnallinen vientipalkinto ja saadaan lisätietoa Kanta-Hämeen Kasvupolusta!
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/kasvajakansainvalisty2018

Klo 16.30-19.00 Viiniä ja vinkkejä -verkostoitumistilaisuus, GalleriaKONE, Verkatehdas
Tapahtuman jatkona järjestetään GalleriaKONEessa suosittu Viiniä ja vinkkejä -tilaisuus. Alustuksen pitää Kultasuklaa, joka on tunnettu käsintehdystä suklaasta. Tule mukaan rentoon tunnelmaan verkostoitumaan sekä tapaamaan vanhoja ja uusia tuttavia ja yrittäjäystäviä!
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/viiniajavinkkeja220318

Kaikki päivän tapahtumat ovat maksuttomia!

Seminaarin ratkaisutorilla on mahdollisuus verkostoitua yritysten kanssa sekä tutustua kansainvälistymispalveluja tarjoavien toimijoiden antiin. Ratkaisutorilla on tavattavissa tapahtuman järjestäjät Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen liitto, Hämeen Yrittäjät, Hämeen ELY-keskus ja Suomen Yrittäjäopisto sekä aamupäivän rahoituspajan toimijat sekä muita yritysten kasvua ja kansainvälistymistä tukevia tahoja. Voit tutustua myös Kanta-Hämeen Kasvupolkuun.